MyAlert logo

MyAlert is een alarm- hulpsysteem voor kwetsbare personen en alleenstaanden. MyAlert biedt geautomatiseerde bescherming voor werknemers in risicozone en sedentaire werknemers. 24 - 7.

MyAlert SOS
MyAlert

MyAlert Instant, verhoogd alarm voor kwetsbare personen alleenstaanden

MyAlert Instant vehoogd het alarm wanneer u dat niet kunt!

Het apparaat heeft een ingebouwde GPS, een val detectie-alarm (man down alarm) en een apart paniek-alarm. Het product biedt alleenstaanden en werknemers extra bescherming tijdens hun werkperiode. Dag en nacht, 24 op 24 uur. MyAlert kan u opvolgen via de MyAlert smartphone app(licatie), Android, Ios en Windows.MyAlert internet

Toegang internet via O.W.L.

O.W.L. is het operating systeem van het MyAlert systeem. Het systeem registreert al de binnenkomende signalen, waardoor er snel door de juiste persoon gehandeld kan worden. O.W.L. werkt in real-time en geeft de juiste locatie van de persoon weer. MyAlert beschikt over een uniek "val detectie alarm", O.W.L. zal het alarm ontvangen en onmiddellijk signalen doorgeven om de noodzakelijke hulp snel ter plaatse ter krijgen. Elke seconde telt.

MyAlert app

Smartphone app

De MyAlert apps (software) is verkrijgbaar voor elk platform en werkt naadloos samen. Er is een smartphone app voor Android en Ios.

Daarnaast heeft u tevens toegang via internet op pc of laptop.

De MyAlert app kan gepersonaliseerd worden naargelang het type werknemer of de risicozone waar de persoon zich bevindt.

Lone Alert sos fob

MyAlert SOS toestel

Het lichte SOS Fob toestel is handig om te dragen.

Het heeft heel wat ingebouwde eigenschappen. Microfoon en luidspreker waarmee de drager in contact kan staan met het hulpcentrum.

Verschillende Led waarschuwings- /info lampjes. Micro USB aansluiting, aan - uit knop. Sos knop.

Lange batterijduur en herlaadbaar.

SMC logo
SMC is in België actief sinds 1973 in het domein van de telebewaking. SMC beschikt over een ARC "Alarm Response Center" zij bieden u de zekerheid van een professionele service, die streng voldoet aan de geldende normen. SMC heeft een ISO9001; 2008-certificatie. De ARC's zijn, verspreid over het volledige Belgische grondgebied, meerdere duizenden beveiligingssystemen zijn hierop aangesloten. We hebben de nieuwste technologieën wanneer het aankomt op alarm, alarmtechnieken en de beeld- en geluidtransmissie.