MyGeotab authorized reseller

MyGeotab fleet management vlootbeheer geavanceerde toestellen dashboard rapporten

Met de MyGeotab applicatie heeft u in één oogopslag een totaaloverzicht over uw vloot van voertuigen

Geavanceerde dashboard rapporten en real-time locatie van het voertuig dankzij de MyGeotab gebruiksvriendelijke universele "Plug en Play installatie. Alle MyGeotab systemen zijn uitbreidbaar met externe toepassingen als RFID, Garmin, DASHCAM, ... en vele andere.MyGeotab brandstof overzicht

Brandstofverbruik volgen

Het MyGeotab brandstof rapport verzamelt de gegevens van het brandstofverbruik van de verschillende wagens. Hiermee kan een vergelijking gemaakt worden van het rijgedrag van de verschillende bestuurders.

MyGeotab GPS vlootbeheer helpt u om buitensporig brandstofverbruik op te sporen. Een efficiënt brandstofbeleid dat tegelijkertijd kostenbeparend is en ecologisch.

MyGeotab mobile interface

Vlootbeheer vereenvoudigd

MyGeotab is verschillende keren bekroond geweest voor zijn telematica toepassingen. Zonder twijfel het beste vlootbeheer systeem op de markt.

MyGeotab is de toegangssleutel tot uw vlootstatistieken. Het realtime volgen van uw voertuigen. Vooruitstrevende rapporten te volgen via uw desktop, laptop, tablet of smartphone.

MyGeotab traject

Gedetailleerde trajecten

MyGeotab voor gedetailleerde en nauwkeurige trajectregistratie.

Het gepatenteerde Traject Tracking is één van de meest geavanceerde systemen en biedt aldus een duidelijk beeld van de prestaties van uw chauffeurs.

De MyGeotab Technology registreert alle gegevens en vergelijkt deze met de bedrijfsstandaarden die u kan ingeven in de applicatie.