Intersat diensten en oplossingen vlootbeheer beveiliging tracering vlootbeheer

Intersat werkt samen met een netwerk van specialisten gaande van installateurs, keurders, software ingenieurs, gecertificeerde techniekers en andere vakmensen.

Intersat nv the best services for your vehicles and goods

Intersat kan voor de volledige installatie, afstelling en integratie van al de producten zorgen. Zodat alles vlot samenwerkt met uw data- en informaticasystemen.
Heeft u een probleem met de toepassing van onze producten of software? Contacteer de helpdesk of de support. Samen wordt er steeds snel een adequate oplossing gevonden.
Bij het gebruiken van verschillende producten en systemen zorgen wij voor een totaaloplossing aangepast aan uw noden. Totaaloplossingen op maat van uw onderneming. Innovatieve oplossingen gebruiksklaar.
Diensten ter beveiliging van uw vloot. Producten met een dienstenpakket. Registratie werknemers. Tijdregistratie personeel en voertuigen. Toezicht door alarmcentrale. Keuring voor verzekeringsmaatschappijen. Rapportage vlootactiviteit en verwerking data.
Abonnementen op dienstverlening van bvb Securitas en andere professionele spelers. Tevens abonnementen op de batterijduur van GPS trackers, op upgrades van softwaretoepassingen / web applicaties. Satelliet communicatie. Abonnementen op simkaarten. Gewaarborgde hulp in nood met contact naar de hulpdiensten. Real-time updates. Netwerk van agenten met korte reactietijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intersat Fleet Software, expert in fleet management oplossingen

Intersat Fleet Software betekent (IFS) oplossingen op maat van uw onderneming, uw voertuigen, uw bestuurders. Een totaalpakket van aankoop tot verkoop. De software geeft u inzicht in uw vloot. Een hoge bezettingsgraad bespaart op uw uitgaven. IFS Intersat Fleet Software is een cloudtoepassing die van overal bereikbaar is met de nodige login restricties per gebruiker. IFS kan je integreren in uw bestaande IT en telematica oplossingen. Betaal per voertuig i.p.v. hoge licentiekosten.

Voertuigbeheer

Digitaliseer uw vloot.

Klantenbeheer

Bied een betere en snellere service.

Bestuurdersbeheer

Ken uw bestuurders.

Locatie en partnersbeheer

Beheer meerdere locaties.

Track en trace

Verbeterde organisatie.

Offertes

Bereken offertes op maat en volg op.

Planning

Werk samen in een dynamische planning.

Werkorderbeheer

Verwerk processen en taken.

Facturatie

Maak en verzend facturen met gemak.

Kostenbeheer

Zicht op de kosten van uw vloot.

Rapportering

Meer inzicht, meer controle.

Rijstijlanalyse

Bespaar kosten en help het milieu.

Planningoptimalisatie

Verbeter de efficiëntie van uw vloot.

Integraties

Gekoppeld met de rest van uw bedrijf.

Gebruikersportalen

Werk samen met aangepaste interfaces.

Copyright Intersat NV © 2020. All Rights Reserved.

 

Website Designer