GPS trackers

Container tracking, beveiliging en controle van goederen.

Tetis container volgsysteem, Kylos trackingsysteem van uw goederen, Watchlock het slimme, sterke hangslot

Intersat nv selecteert als onafhankelijke specialist steeds de beste GPS trackers of trackingsystemen op de markt. Starcom is een gereputeerd merk met superieure GPS trackers.

Tetis volgsysteem

Starcom Tetis

Tetis container volgsysteem

Het "Tetis" container volgsysteem traceert uw container in realtime. U weet op elk moment waar deze zich bevindt en of deze open of dicht is. Het unieke "Tetis" systeem, dan aan de binnenkant tussen de deur van de container geplaatst wordt, is van verschillende beveiligingsfuncties voorzien. De Tetis GPS tracker is onopvallend. Eens geïnstalleerd, functioneert het autonoom en verstuurt het onmiddellijk al de informatiegegevens door van poging tot inbraak of van zware impact op de container.

Intersat
Kylos tracking

Starcom Kylos

Kylos goederen trackingsysteem

Goederen kunnen gevolgd en gecontroleerd worden met het unieke "Kylos" systeem. Er is geen installatie nodig. De Kylos heeft een aantal unieke eigenschappen. De gps tracker met oplaadbare batterij is gemakkelijk te verbergen. Het toestel detecteert waar uw goederen zich bevinden en in welke staat deze vertoeven. Kylos beschikt over een ingebouwde lichtsensor, temperatuursensor en accelerometer (versnellingssensor).


Intersat
Watchlock gps

Starcom Watchlock

Watchlock intelligent GPS hangslot

De "Watchlock"van Starcom is een intelligent, elektronisch hangslot dat ontworpen is om u te alarmeren bij inbraak of bij het onvoorzien openen van deuren van uw container, vrachtwagen, boot, bestelwagen enz ...
Kortom, het systeem is ontworpen om u onmiddellijk te verwittigen wanneer uw eigendom zonder uw toestemming wordt geopend. Sterke hangsloten die meer controle geven.


Intersat

Copyright Intersat NV © 2020. All Rights Reserved.

 

Website Designer